Alt i renovering og nybyg nær Aalborg

Vi tilbyder unikke og komplette renoveringsløsninger.

Professionel renovering af boliger og erhvervsejendomme

Har du en bolig, et sommerhus eller en erhvervsejendom, der trænger til en større eller mindre renovering nær Aalborg eller omegn? Da er Klarup Tømrerforretning din professionelle samarbejdspartner på projektet.

Vi kan stå for såvel den indvendige som den udvendige renovering af bygninger og huse for kunder i Klarup og hele Aalborg-området. Vi kan renovere huset fra top til tå – eller vi kan renovere enkelte rum eller områder.

Klarup Tømrerforretning ApS er din lokale tømrervirksomhed med ekspertise i renovering. Vi har mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med at forny deres boliger eller erhvervsejendomme. Vi tilbyder alt fra mindre reparationer til større renoveringer, herunder nybygning, tilbygninger m.m. Vi arbejder med høj kvalitet og professionalisme for at sikre, at vores kunder får det bedste resultat.

Komplette løsninger til renovering nær Aalborg

Godt håndværk, unikke og skræddersyede løsninger af høj kvalitet er vores kendetegn. Og vi hjælper også gerne med rådgivning, så du er sikker på at få den renoveringsløsning, der passer til din ejendom. Hos os får du en komplet løsning, der indbefatter:

  • Nedbrydning
  • Omhyggelig afdækning
  • Renovering og koordinering af opgaver med andre faggrupper som fx. murer, vvs-installatør og elektriker
  • Effektiv styring af arbejdsgangen
  • Gennemgang af arbejdet ved projektets afslutning

Kontakt os gerne for yderligere information

Har du et større eller mindre renoveringsprojekt, du gerne vil have en erfaren tømrermester til at kigge på eller stå for? Da er du meget velkommen til at skrive til os på mail: info@klaruptoemrer.dk eller ringe på tlf.: 26 48 56 68.

Vi får dit projekt sikkert i mål.