Skal du have lagt nyt tag nær Aalborg?

Hos Klarup Tømrerforretning tilbyder vi tagløsninger af alle typer tag.

Vi lægger nyt tag omkring Aalborg professionelt og effektivt

Hos Klarup Tømrerforretning er vi specialister i at ligge nyt tag i Aalborg. Vi har lavet rigtig mange store og små tagprojekter – og ved, hvordan vi får et nyt tag op, hurtigt og effektivt.

Vores kunder kommer fra Klarup og Aalborg med opland og tæller både private boligejere, sommerhusejere og større og mindre virksomheder.

Komplette tagløsninger og reparationer

Vi arbejder med alle typer tag fx tegl, betontagsten og tagplader. Når vi lægger tag, kan vi tilbyde at lave tagrender, ny underbeklædning, isolering af loft og udskiftning af gavle i samme forbindelse. Det betyder, at du med os som tømrerfirma på projektet får en samlet og komplet tagløsning.

Skal du have fjernet en skorsten, fordi du har fået fjernvarme eller fået installeret en varmepumpe, kan vi tage den gamle skorsten ned og reparere taget, der hvor skorstenen har været – ligesom vi også kan hjælpe med andre typer tagreparation.

Klarup Tømrerforretning ApS er din lokale tømrervirksomhed med ekspertise i udskiftning og fornyelse af tage. Vi har mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med at skifte deres gamle tag ud med et nyt og moderne tag. Vi tilbyder et stort udvalg af materialer, inklusiv tegl, eternit, beton og metal. Vi arbejder med høj kvalitet og professionalisme for at sikre, at vores kunder får det bedste resultat. Vi har også erfaring med at reparere og vedligeholde eksisterende tag.

 

Hvis vinduer er en del af en større renoveringssdrøm, klarer vi også det. Vi udfører renovering af både bolig, sommerhus og erhvervsejendom. Læs mere her.

Få rådgivning eller tilbud fra os

Har du brug for tagrenovering og reparationer, rådgivning eller et uforpligtende tilbud på et nyt tag? Da er du meget velkommen til at kontakte os på mail: info@klaruptoemrer.dk eller tlf.: 26 48 56 68 – så hjælper vi dig videre med dit tagprojekt.