Om Klarup Tømrerforretning

Vi har mange års erfaring indenfor tømrerfaget og kan hjælpe dig med alle typer tømreropgaver.

Vi har blik for de gode løsninger

Hos Klarup Tømrerforretning påtager vi os alle typer tømrerarbejde for kunder i Aalborg-området.
Firmaet har fem ansatte og tegnes af tømrermester Daniel Løth, der har mere end 17 års erfaring indenfor branchen, og er uddannet tømrer hos en skibsbygger og bygningssnedker i Øster Hurup.

Vi sætter pris på at være et alsidigt og dynamisk tømrerfirma, og vores brede erfaring gør, at vi altid leverer gode kvalitetsløsninger, hvor det håndværksmæssige er i top.

Som samarbejdspartner vægter vi service, klare aftaler og god kommunikation højt, for kun sådan kan vi sikre, at du som kunde hos os får dine ønsker og forventninger indfriet. Vi påtager os alle former for projekter – også de helt store. Vi har fx renoveret en del virksomheder, bl.a. Wexo og lavet kæmpestore tagprojekter.

Kontakt os gerne for et gratis tilbud

​Hvis du mangler professionel hjælp til et større eller mindre projekt i boligen, sommerhuset eller i din virksomhed, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Når vi har set på opgaven, laver vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. Så ring på tlf.: 26 48 56 68 eller skriv til mail: info@klaruptoemrer.dk allerede i dag.